fredag 12. mars 2010

Nå nærmer det seg avreise til Roma for reiselivsklassen på Volsdalsberga. Her har jeg skrevet litt om hotellet og området rundt.(skal tro om lærerne har en baktanke med at vi skal bo på et gammelt kloster med nonner, skal de omvende oss eller???) I hvertfall så ser hotellbildene supre ut og vi gleder oss veldig til takeoff.

Domus sessoriana er et designhotell som tilbyr deg et uforglemmelig opphold i 900-tallsklosteret ved siden av Santa Croce-basilikaen. Vi kan nyte utsikt over Roma fra en fantastisk takterrasse. Resepsjonen er døgnåpen. Kapell/helgenskrin, det er et designhotell, Alle offentlige og private områder er røykfrie.
Hotellet ligger bare noen steinkast unna ruinene av de romerske templer og amfiteatre.
Domus Sessoriana tilbyr utsikt over cisterciensernes grønnsakshage nedenfor, du kan reservere besøk i museet, klosteret, hagene og basilikaen i resepsjonen.

Personalet ved Domus Sessoriana er flerspråklig, og de tilbyr profesjonell service. Du kan leie PC (dagmessig), bestille transport eller bare slappe av i hallen.Rommene er komfortable og smakfullt innredet med håndtverksmøbler. Aircondition, satellitt-tv og minibar.
Tunnellbanen er bare 10 minutters gange fra hotellet og vanlige busser stopper i nærheten.

jeg fant et innlegg som ei har skrevet om hotellet:

Dette er "romersk", et utradisjonelt hotell hvor historien sitter i veggene..Dette er et gammelt kloster , som har beholdt sitt særpreg. Klosterhage med appelsiner og grønt, en enorm Basillika/ Katedral vegg-i vegg. Dette er ikke et kjedelig moderne hotell, men en historisk opplevelse...”
Mette, Bergen 7.mars 2010

skrevet av Ann Kristin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar