fredag 19. mars 2010

Innsamlingen til klasseturen


Den første innsamlingen vi hadde var kakesalget i første etasje. Dette tjente vi ikke så svært mye på, så derfor bestemte vi oss for å selge vasketabletter. Dette derimot, tjente vi godt på (i hvert fall de fleste).

Vi inngikk en avtale med skolen om å jobbe i kantina 2 timer hver dag hele skoleåret. En liste ble laget over hvem som skulle jobbe i kantina til hvilken dag fra 10.00 – 12.00, dette gikk forholdsvis bra og vi tjente mye på det.


Senere kontaktet vi Nordkak for bestilling av kjeks- og kakebokser. Vi solgte mange bokser alle sammen, men den som solgte mest solgte rundt 150 stk! Dette var en stor innsamling og vi angrer ikke på denne bestillingen. Vi fikk kjeksa og kakene allerede bare etter 5-6 dager!

Den hardeste innsamlingsjobben vi hadde var definitivt vaskejobben hos Color Line Stadion. Der fikk vi i oppgave og vaske ned et nytt lokale. Det tok oss flere timer å vaske både gulv, vegger, toalett, vinduer - og utsiden av vinduene. Vi holdt på i hvert fall 6-7 timer og da var vi alle sammen lei og sytete! Jobben var ikke godkjent før dagen etter da vi måtte tilbake å gjøre det helt ferdig. Vi klaget over at dette var siste gangen vi skulle vaske lokale resten av vårt liv! Men vi fikk bra fortjeneste, så vi skal i grunn ikke klage så mye.

Innsamlingsperioden har vært tøff, men nå ser vi frem mot en kongetur til Roma med klassen!! Vi gleder oss! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar